اگر در اتصال عمودی دو پروفیل مهندسی در سازه ی خود نیاز به استحکام بالایی دارید پس شک نکنید. نبشی دیواره دار به علت دو دیواره در کناره های خود دارای استحکام بالایی بوده و امکان ایجاد تنش های زاویه ای را در هر اتصال عمودی از بین می برد.
محصولات مرتبط
اگر در اتصال عمودی دو پروفیل مهندسی در سازه ی خود نیاز به استحکام بالایی دارید پس شک نکنید. نبشی دیواره دار به علت دو دیواره در کناره های خود دارای استحکام بالایی بوده و امکان ایجاد تنش های زاویه ای را در هر اتصال عمودی از بین می برد. زمانی از این مدل نبشی استفاده کنید که زیبایی و نما برایتان اهمیتی نداشته و تنها نگران استحکام سازه ی خود هستید. این مدل نبشی علاوه بر بیرون زدگی ای از شیار پروفیل آلومینیوم دارد، این شیار را اشغال کرده و امکان نصب هر گونه پنل را در آن از بین می برد.
در اتصال دو پروفیل مهندسی با استفاده از نبشی های دیواره دار هر دو مدل مهره تی و پیچ آلنی یا قارچی و همچنین مدل پیچ تی و مهره واشردار متداول است. مدل پیچ قارچی و یا آلنی از نقطه نظر سفت شدن راحت تر است ولی اگر مهره ی تی در نقطه ی مناسب(زاویه ی 90 درجه نسبت به لبه های شیار) در شیار پروفیل درگیر نشده باشد ممکن است اتصال درست برقرار نشود. بستن مهره واشردار چون نیاز به آچار تخت دارد کمی سخت تر است ولی خطر خوب درگیر نشدن مهره در آن وجود ندارد. ولی در تکان های شدید خطر باز شدن مهره ی واشردار وجود دارد. بنابراین می بایست خیلی دقیق و محکم سفت شود.
این مدل نبشی لچکی دار با این که دارای ساختاری مربعی است، علاوه بر پروفیل آلومینیومی شیاردار 45x45 برای مدل های مستطیلی نیز مناسب است. هم می توان از آن برای اتصال در قسمت 45 میلیمتری پروفیل استفاده کرد و هم می توان در قسمت مستطیلی استفاده کرد.
دیدگاه خود را بنویسید